Hokamo

Specialist in elektrakabel

Hokamo groothandel in elektrakabel en toebehoren, levert voor elk project de juiste kabel, op de gewenste lengte. Door onze jarenlange ervaring combineren wij technologische kennis met actuele marktkennis. Zo kunnen wij met u meedenken over de toepassing van onze kabels. Met ons advies krijgt u altijd de beste prestaties tegen de scherpste prijs. Daarmee kun u aanzienlijk besparen op uw materiaalkosten.

Internationaal netwerk

Hokamo vrachtwagenOnze missie luidt: 'Vanuit een rijke kabelbeleving leveren we een voortdurende inspanning om onze klanten geruisloos te bevoorraden met de beste prijs – kwaliteit producten.'

Om deze missie invulling te geven hebben wij een uitgebreid internationaal netwerk opgebouwd waarmee we een innovatief assortiment van hoogwaardige producten kunnen garanderen. Dankzij ons geoliede logistiek apparaat zorgen wij voor de kortste levertijden naar uw project of bedrijf.

Altijd actueel

Haspels in onze opslagWij doen er alles aan om onze producten aan te sluiten op actuele wensen van onze afnemers en eisen van de markt. Daarmee is uw voorraad altijd up-to-date en kunt u altijd bij ons terecht voor deskundig advies en voorraadbeheer. Zo houden wij onze vooraanstaande positie in de markt hoog.

Ons assortiment:

 • Installatiekabel (koper en aluminium)
 • Stuurstroomkabel
 • Geharmoniseerde kabel
 • Signaal- data- en telecommunicatiekabel
 • Middenspanningskabel (koper en aluminium)
 • Zelfontwikkelde kabelmoffen
 • CEE-contactmateriaal
 • Verlengsnoeren en kabelsets voor generatoren (koper en aluminium)

Prijs en kwaliteit

Stellage met kabelsOnze vooraanstaande marktpositie hebben we bereikt door kwaliteitsproducten te koppelen aan een ongekend scherpe prijs. Een prijs die we realiseren doordat we productkennis koppelen aan een sterke handelsgeest. Door onze onafhankelijke status kunnen wij voor onze klanten altijd het beste product voor de gewenste toepassing selecteren.

Hokamo service

Onze nieuwe snijlijnMet Hokamo kunt u rekenen op elektrakabel die aansluiten op uw gebruiksdoel, in de door u gewenste lengte, eventueel voorzien van uw naam en geassembleerd met contactmateriaal volgens uw specificaties. U kunt ons bovendien inzetten als verlengstuk van uw eigen magazijn zodat wij uw voorraad altijd op het juiste niveau houden.

Onze sterke punten

Naast een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, service en advies bent u ook verzekerd van:

 • 95% van bestellingen voor 15.00 uur geplaatst kunnen we de volgende dag leveren
 • We leveren eventueel kabel in uw bedrijfskleur en -logo
 • Onze magazijnen bevatten grote voorraden en meerdere snijlijnen
 • Hebben we iets niet op voorraad: onze besteltermijnen zijn kort - denk aan dagen waar u weken gewend bent en aan weken waar u normaliter stukloopt op maanden

Eventueel verzorgen we bovendien de complete revisie van uw kabelsets voor bijv. generatoren. Het kan natuurlijk zijn dat u hulp nodig hebt bij de keuze van de juiste kabel. Vraag het ons, wij helpen u graag met onze kabelexpertise.

Vakkundige medewerkers

Onze directieOm u het perfecte product te leveren vertrouwen wij op onze medewerkers. Een hecht team van vakkundige, gekwalificeerde professionals die passie hebben voor het product, het werk en het merk. Een team dat met hart voor de klant, actief samenwerkt met als doel onze dienstverlening continue te verbeteren.

Meer weten?

 

Maak een afspraak. Wij geven u graag een rondleiding door ons assortiment. In een vrijblijvend gesprek komt u alles te weten over onze elektrakabel voor uw project of bedrijf.