Nieuws

Bruto prijslijst HPL 13+4% actueel

02-10-2017

In navolging van de Nederlandse kabelfabrieken zal met ingang van maandag 2 oktober 2017 de bruto prijslijst HPL 13+4% weer van kracht zijn. De prijslijst HPL 13+8% komt per die datum te vervallen. 

 


Bruto prijslijst HPL 13+8%

12-09-2017

De Nederlandse kabelfabrieken zullen met ingang van maandag 18 september 2017 bruto prijslijst 13+8% hanteren. 

Hokamo volgt een week later op 25 september; dus pak nog een week extra kabel voordeel bij ons met de HPL13+4%.


Hokamo CPR gereed

01-07-2017

Hokamo is vanaf 1 juli CPR gereed. Voor de relevante producten is uw paklijst, etiket en factuur voorzien van CPR gegevens zoals DoP nummer en brandclassificatie.

Regelgeving volgend zullen we de DoP documenten tot en met 12 jaar na uitlevering van de producten voor u opslaan. U kunt deze documentatie dan verstrekken indien uw klant daarom vraagt. 

Neemt u gerust contact op met ons voor meer informatie over de nieuwe CPR regelgeving.

Download hier onze folder.


Hokamo en CPR - NEN 8012

13-06-2017

Bij Hokamo wordt achter de schermen hard gewerkt aan de implementatie van CPR - NEN 8012. Verschillende prestatieverklaringen (DoP documenten) zijn al beschikbaar. De prijslijst met de CPR artikelen volgt op korte termijn.

De CPR (Construction Products Regulation) is een Europese verordening voor bouwproducten. Het doel is om betrouwbare en eenduidige informatie over product constructies in relatie tot hun toepassingen te bevorderen. Dit wordt gedaan door uniforme afspraken (common technical language) te maken over bepaalde essentiële kenmerken van producten. Voor kabels betreft dit alleen brandeigenschappen, andere kenmerken van kabels (bijv. elektrische en mechanische eigenschappen) blijven conform de huidige nationale en voor zover beschikbaar internationale specificaties.

 

 

Neemt u gerust contact op met ons voor meer informatie over de nieuwe CPR regelgeving.

Download hier onze folder.


Hokamo op Twitter

01-01-2015

Hokamo is ook actief op twitter.

Klik voor nieuws en 'tweets' op de button:

 

Follow Hokamo on Twitter