Hokamo... door kennis verbonden

Specialist in draad en kabel

Zoekt u voor uw (internationale) laagspanning- of middenspanningsinstallatie kabel voor boven- of ondergronds gebruik? Naast installatiekabel of stuurstroomkabel van reguliere Nederlandse typen zoals YMvK, VO- / VG-YMvKas of XMvK kunt u bij ons terecht voor een breed palet aan internationale kabeltypen. We kunnen u met onze kennis ondersteunen en een oplossing bieden met een kabel die voorzien is van een koperen of aluminium geleider, eventueel halogeenvrij en in verschillende CPR brandklasses, van Fca tot en met B2ca.

Missie

Onze missie luidt:

Vanuit een rijke kabelbeleving leveren we een voortdurende inspanning om onze klanten geruisloos te bevoorraden met de beste prijs – kwaliteit producten.

Om deze missie invulling te geven hebben wij een uitgebreid internationaal netwerk opgebouwd waarmee we een innovatief assortiment van hoogwaardige producten kunnen garanderen. Dankzij onze uitgebreide voorraad en efficiënte logistiek zorgen wij voor de kortste levertijden naar uw project of bedrijf.


Sinds 1979

Onze vooraanstaande marktpositie hebben we bereikt door kwaliteitsproducten te koppelen aan een ongekend scherpe prijs. Door onze onafhankelijke status kunnen wij voor u internationaal het beste product voor de toepassing selecteren, onze kracht sinds 1979.

Assortiment

Onze internationaal groeiende klantenkring steunt op onze voorraden en logistieke kracht. We weten hoe belangrijk het is voor het slagen van uw project om tijdig de gewenste lengte van het juiste type kabel te leveren. 

Ons assortiment:

Service

We staan voor kabel en draad geschikt voor uw gebruiksdoel, in de door u gewenste lengte, eventueel voorzien van uw naam en geassembleerd met contactmateriaal volgens uw specificaties. U kunt ons bovendien inzetten als verlengstuk van uw eigen magazijn zodat wij uw voorraad altijd op het juiste niveau houden.

Onze sterke punten

  • Naast een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, bent u ook verzekerd van beschikbaarheid want 95% van de bestellingen voor 15.00 uur geplaatst kunnen we de volgende dag leveren.
  • We denken mee en adviseren u, maatwerk behoort ook tot de mogelijkheden.
  • Hebben we iets niet op voorraad: onze besteltermijnen zijn kort - denk aan dagen waar u weken gewend bent en aan weken waar u normaliter stukloopt op maanden.
  • Lege haspels halen we gratis bij u op.
  • We leveren alleen producten die aan de wettelijke eisen voldoen; voorzien van CE markering.

Het kan natuurlijk zijn dat u hulp nodig hebt bij de keuze van de juiste kabel. Vraag het ons, wij helpen u graag: 0485-330333 / info@hokamo.nl.

Vakkundig team

U kunt vertrouwen op ons. We doen wat we zeggen. We zijn een hecht team van vakkundige, gekwalificeerde professionals met passie voor het product, het werk en merk. We hebben hart voor u en uw branche en streven ernaar onze service continue te optimaliseren.

Maak een afspraak

Wij komen graag bij u op bezoek of ontvangen u met genoegen in Cuijk. Laten we in een vrijblijvend gesprek toetsen wat we kunnen betekenen voor uw project of bedrijf.